Eén groot feest zaterdag in de Ethias Arena in Hasselt tijdens de I Love the 90’s – The party. Iedereen ging uit de bol op de daverende hits uit de jaren 90.



Keep the spirit alive! Voor het vierde jaar op rij is de megaparty I Love the 90’s – The Party helemaal uitverkocht. 22.000 dolenthousiaste bezoekers zakten 16 april opnieuw naar de Ethias Arena in Hasselt af voor een avond met alleen de beste 90’s muziek en optredens.

De grootste troef van het evenement is zonder twijfel de ongelofelijke sfeer. Het is niet zomaar een party, I Love the 90’s is een echt gevoel, oprechte liefde voor de jaren 90.

De bezoekers kwamen echt om zich te amuseren, veelal met een hele groep vrienden, maar altijd met ongelofelijk veel zin om er een geweldige avond van te maken. Dit jaar zorgden ze er bovendien voor dat de show nog spectaculairder werd. We zagen vuurwerk, vlammenspuiters en snipperkanonnen.

Niet alleen bracht I love the 90’s dit jaar met Absolom, Astroline en Fiocco-DJ Jan Vervloet de Belgische dancegroepen uit de jaren negentig voor het eerst weer samen op één podium, de organisatie verraste ook met de komst van de Amerikaanse superster Vanilla Ice. Naast Vanilla Ice werden ook Haddaway (“What Is Love”), The Outhere Brothers (“Don’t Stop Wiggle Wiggle”), E-Rotic (“Max Don’t have Sex with Your Ex”), DJ Ward en Regi (inmiddels een vaste waarde op I love the 90’s) aan de affiche toegevoegd.

Na het optreden van 2 Brothers on the 4th Floor kwam Anke Buckinx het podium op met een award voor deze dance-formatie, goed voor 10.000.000 verkochte exemplaren wereldwijd.

Afspraak volgend jaar. De vijfde- en jubileumeditie van “I Love the 90’s – The Party” zal doorgaan op zaterdag 14 april 2012 in de Ethias Arena in Hasselt.
Wij zijn er alvast klaar voor.


Bron : Showbizzsite.be